Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/morgenpost/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Regus on toimistohotellien huippua - Scandinavian MorgenPost

  rodos park  regus  


facebook twitter  

Yrityksen perustamien on nykyisin nopeaa. Vielä nopeampaa on vuokrata kalustettu, vastaanotolla ja tarvittaessa sihteeripalveluilla varustettu kansainvälinen toimisto, joka toimii 120 maassa.

Suomesta löydät Reguksen Helsingistä, Espoosta, Vantaalta Tampereelta, Turusta ja Lappeenrannasta.

Area Sales Manager Juha Hakala tietää, että Reguksen palvelutarjonta tavoittaa niin yhden hengen virtuaalitoimiston kuin suuremman yrityksen tilan ja palvelun tarpeen. Juuri toiminnan aloittamisessa ja toisaalta sen laajentumisessa ja kansainvälistymisessä Regus on oiva vaihtoehto, jos ei halua investoida kirjoituspöytiin ja palveluverkkoon vaan tehdä yrityksen ydintoimintaa: Bisnestä.

Reguksen asiakas kertoo

SmokeEvac Oy on erikoistunut palopakohuppujen ja turvatuotteiden kansainväliseen myyntiin. Yritys aloitti virtuaalitoimistolla aluksi Reguksen Helsingin Bulevardi 7:ssä, josta se siirtyi Reguksen Mannerheimintien toimistoon.

Juuri yrityksen kansainvälistyminen ja kansainvälisillä messuilla olo on helpottanut kokoustilojen ja tapaamisten järjestelyitä Reguksen palveluverkolla Euroopassa. Tärkeimmät asiakkaat haluavat ensitapaamisen jälkeen messuilla neuvotella rauhassa ja joskus diskreetisti. Kertoo SmokeEvacin myyntipäälikkö Bekim.

Reguksen vastaanoton ja sihteeripalvelut ovat toimineet erittäin hyvin. Useassa Reguksen vastaanotossa osataan Englannin lisäksi myös muita kieliä, kuten Mannerheimintien Reguksessa saa tarvittaessa apua myös Venäjän kielen tulkkaukseen. Tällä on merkitystä myös Lappeenrannan Reguksessa. Venäläisillä on merkittävä jalansija mm. Lappeenrannan logistiikkapalveluissa.

www.regus.fiwww.regus.com


Helsinki, Finland,

The Editor of the e-Newspaper Ari Petäjävaara

Suomen Journalistiliiton jäsen

Journalistoliitto logo Engl